Världens godaste dip?

Den här dippen fick jag ofta göra som liten när vi åt fondue (vilket vi gjorde relativt ofta i min familj). Sen dess har jag ofta gjort den som vanlig dip till chips också och den verkar vara lika uppskattad då som nu. Receptet kan med fördel dubblas för att få lite jämnare kvantiteter.

Ingredienser:

  • 180 g lätt creme fraiche (15%)
  • 3 msk ketchup
  • 1/2 tsk salt
  • 4 stänk tabasco
  • 1/2 vitlöksklyfta, pressad
  • 1/8 tsk cayennepeppar

Blanda ihop alla ingredienser och pynta med lite cayennepeppar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s